tiistai 12. syyskuuta 2017

Orbi - huippunopea wifi kodin joka nurkkaan

Kärsitkö huonosta netissä kotonasi?  Netgear Orbi wifi voi olla ratkaisu pulmiisi. Meillä on ollut talossamme ongelmana, että yläkerrassa ei ole kunnon wifi -yhteyttä ja alakerran nettikin on pätkinyt vähän väliä, varsinkin jos on ollut monta samanaikaista käyttäjää talossa. Sainkin tähän ongelmaan kokeiluun buzzadorin kautta Orbi järjestelmän, joka toikin avun ongelmaamme. Netgear Orbi on uuden sukupolven laite kodin verkkoyhteyden luomiseen. Laite tuo nimenomaan ratkaisun tilanteisiin, joissa kantama on liian lyhyt tai pätkii esimerkiksi siirryttäessä alakerrasta yläkertaan. Orbi käyttää edistyksellistä Tri-band Mesh -teknologiaa, jonka kolmikanavainen yhteystekniikka varmistaa, että kaikki kodin laitteet voivat käyttää samaa nettiyhteyttä ongelmitta samanaikaisesti. Orbi on hyvä valinta silloin kun taloudessa on useita samaa nettiyhteyttä käyttäviä laitteita, ja verkolta vaaditaan erinomaista nopeutta ja käytännöllisyyttä. Orbin käyttöönotto oli suht helppoa, vaikka vähän apua siihen tarvitsinkin, kun nämä tekniset vempaimet eivät todellakaan ole vahvinta aluettani ja niiden termistö menee myös niin yli hilseen. Orbin asetukset tehdään mobiilisovelluksen avulla.

Tykkäsin myös laitteen tyylikkäästä ulkonäöstä, joka on helppo ottaa sisustukseen mukaan. Ainoa miinus, jonka tästä laitteesta keksin, on kallis hinta.

Alla vielä tätä teknistä tietoa laitteesta (josta en sitten suoraan sanottuna ymmärrä mitään), mutta ehkäpä vähän fiksummalle nämä sanovat jotain. Pakkaus sisältää reitittimen sekä sateliittiyksikön

Toiminnot:
 - Mesh WiFi - Tri-band WiFi takaa nopean ja luotettavan internetyhteyden 
- MU-MIMO (multi-user, multiple input, multiple output) mahdollistaa striimauksen useilla laitteilla 
- Nopeus jopa 3000 Mbps (1733 + 866 + 400 Mbps) 
- Kuusi tehokasta sisäistä antennia 
- BeamForming-teknologia takaa luotettavan verkkoyhteyden 
- 4 Gigabit Ethernet LAN-porttia ja 1 USB 2.0-portti sekä reitittimelle että satelliittiyksikölle 
- Edistyksellistä WiFi-turvallisuutta 

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen ja toimivan kuuloinen ratkaisu netin toimivuuden avuksi.
    Mukavaa tiistai-iltaa Cride ❤️

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!