maanantai 21. syyskuuta 2015

Frozen 6 v synttärit

 Meillä vietettiin viikonloppuna pikkuneidin 6 v synttäreitä Frozen teemalla. Äippäkin tietysti innostui heti järjestämään näitä, vaikka alunperin piti olla prinsessasynttärit, mutta kun tuo Frozen on nyt niin pop, niin vaihtui teema sitten tähän, vaikka kaipa tuokin jonkinnäköinen jääprinsessa onkin. Vähän karkasi mopo käsistä näitä järkätessä, mutta minkäs sille voi jos pikkuneiti omistaa näin hoopon äidin, joka tahtoo ja tykkää näpertää kaikkea tällaista. Ei voi kuin katsoa peiliin ja syyttää sieltä näkyvää peilikuvaansa!


Leivoin elämäni toisen nukkekakun ja tällainen siitä sitten tuli. Tein tuon samalla ohjeella kuin viime vuoden Helinä Keiju -kakun ja vähän jänskätti, että mitäköhän tuosta tällä kertaa mahtaa tulla. Aina kun ei tiedä mikä lopussa odottaa. Vähän on vielä harjoittelemista tuon sokerimassan laittamisessa, kun lähti repeilemään, mutta onneksi sain peitettyä ne aika hyvin. Elsan kruunu oli jossain karkuteillä, joten prinsessa jäi nyt ilman sitä, mutta tuskin sitä kukaan edes huomasi.


Tästä takaosasta ei tullut kovinkaan kaunis, kun sokerimassa repeili, joten piti keksiä noita kukkia neidon peppu täyteen, että peittyivät.



Perinteiseen tapaan käytin taas vanhoja pulloja juomapulloiksi ja printtasin niihin teemaan sopivat etiketit. Hih, itse juoman värjäsin siniseksi, minkäs muunkaan väristä se voisi olla, kun on kyse Frozenista.




Monella synttärillä onkin ollut näitä itsetehtyjä suklaatikkareita, joten tämäkään ei ollut poikkeus. Kummasti ne vaan vähenivät ennen synttäreitä ja kukaan ei tunnustanut, että olisi käynyt salaa niitä syömässä. Ehkäpä minä olen kävellyt unissani niitä puputtamaan ;)




Popparikulhot väsäsin muffinssikupeista, johon liimasin tuollaisen Frozen aiheisen kuvan höystettynä sankarin nimellä.



Cup cakeihin löysin netistä Frozen kääreitä, jotka sitten printtasin vähän paksummalle paperille ja leikkelin irti. Meinasi käydä näiden kanssa vähän köpelösti, kun eivät meinanneet millään ylettyä muffinssin ympärille, mutta onneksi sitten sain juuri ja juuri ne kiinni. Muffinssit kuorrutin valmiista kuorrutteesta. Oli muuten aika ärhäkän värisestä neonpinkkiä ja ei ollut mitenkään edes hyvän makuista. Kuvissa se näyttää huomattavasti värittömämmältä mitä se oli luonnossa oli. Väsäsin vielä tuosta nukkekakusta jääneellä sinisellä sokerimassalla noita kukkia niiden päälle, niin sai niihinkin vähän sinistä mukaan.




Ja eihän Frozen synttäreitä voi viettää ilman lumihiutalepipareita. Näistä olikin jo ohje aikaisemmin blogissani.









Kaapista piti luonnollisesti kaivaa pikkuneidin korkkarit jalkaan. Hänhän oli toivonut korkkareita jo monta vuotta ja oli niin pettynyt kun pari joulua sitten ei saanut niitä. Vihdoin kun hän on sellaiset saanut, niin aina kuin vain on mahdollista, ne pitää laittaa jalkaan, vaikka vähän isot ovatkin.


Pikkuneiti oli oikein tyytyväinen synttäreihinsä ja lahjatkin olivat mieleisiä. Vielä olisi yksi koitos edessä synttäeiden osalta, kun huomenna olisi kaverisynttärit edessä ja talo täyttyy 16 kirkuvasta lapsesta. Huoh ja apua!

11 kommenttia:

  1. Ihanat tarjoilut ja juhlat :) Paljon onnea 6 vuotiaalle :)Mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hienolta näyttää! Synttärisankari ja vieraat olivat varmasti innoissaan :-)
    Paljon onnea Fannylle & terkut Saralta ♡

    VastaaPoista
  3. Hei, käytitkö mitä värjäämään juoman siniseksi? nimimerkillä. kohta meillekkin tulossa frozen synttärit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, että vastaus vähän kesti, kun pukkasi kiireitä päälle ja reissua ja nyt vasta ehti koneelle vastaamaan. Värjäsin tuon juoman ihan sinisellä pastavärillä ja pohjana oli spriteä. Lapset olivat ainakin ihan innoissaan, kun oli tuon väristä juomaa, vaikka itseäni tuo väri vähän hirvitti :)

      Poista
  4. Tosi hieno kakku! Pitää kai itsekin kohta ruveta harjoittelemaan "hienon" Frozen kakun tekemistä, kun 5,5 vuotias toivoi, että 6 v. synttärit ovat - totta kai- Frozen synttärit! =) Muutenkin kivan näköiset tarjoilut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, taitaa olla aikamoinen Frozen kuume jokaisella pikkuisella tytöllä nykyään :) Meillä on kyllä aikamoinen Frozen vaihe meneillään ja kaikki pitäisi olla vain sitä. Tsemppiä kakun väkertämiseen ja synttäreiden järkkäämiseen. Kohtahan tuo puoli vuotta on kuitenkin mennyt :)

      Poista
  5. No wau! Kyllä on panostettu! Itseäni vähän hirvittää kun lastensynttärit ovat nykyään niin hienoja, etten osaisi tällaisia järjestää. Meilläkin on toivottu Frozenia 3vee synttäreiden teemaksi, palaan sitten tänne hakemaan ideoita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se on kun on itsekin joskus ihan vapaaehtoisesti tälle tielle lähtenyt, niin paluuta ei enää ole :) Itseäni ihan saan syyttää, kun tykkään väkertää kaikenlaista ja ideoida. Pyrin tosiaan tekemään aika paljon itse, niin saa pidettyä nuo synttäreiden kulutkin ihan kurissa, mutta saa kuitenkin persoonalliset. Tsemppiä sinne synttäreiden järkkäämiseen :) Laitan noista "synttäripohjista" vielä ihan oman postauksen kunhan vain ehdin, niin voit sieltä tulla poimimaan sitten takaisin noita ideoita :) Kakun teostakin tulossa oma postauksensa.

      Poista
  6. Hienolta näyttää! Meilläkin oli Frozen-synttärit viikko sitten. Tuntuu olleen pikkutyttöjen suosikkiteema jo pidemmän aikaa :)

    VastaaPoista