sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Bloggers Inspiration day 2015

 
Eilen meitä Indiedaysin bloggaajia hemmoteltiin, kun vietettiin Bloggers Insipiration Daytä ja illalla Blog Awardseja. Valitettavasti minulla oli kamera mukana ainoastaan päivätilaisuudessa, joten illasta ei ole valitettavasti sitten kuvia teille. Päivätilaisuus vietettiin tällä kertaa ravintola Maxinen tiloissa Helsingissä, josta teille nämä räpsyt.



Tarjolla oli perinteisesti pientä syötävää ja juomapuolesta vastasi Fresita. Valitettavasti tuo autolla olo rajoitti sen nauttimisesta, mutta onneksi sitä sentään voi vähän maistella.


Päivätilaisuuden asuksi valkkasin Creamin valkoisen pitsipaidan, Abercrombie & Fitchin siniset farkut sekä Tommy Hilfigerin neuletakin, joka muistuttaa ällistyttävän paljon Odd Mollyn kuosia. Koruina olivat Marudesignin tähtikorut, jonka kaulakorun arvonta onkin muuten juuri täällä blogissani käynnissä, joten äkkiä osallistumaan, jollet ole vielä käynyt. Arvontaan pääst tästä.

#steamNgo
#kesämekko2015
#bloggersinspirationday2015

Inspiration dayssä oli esillä myös Philipsin aivan uuden karhea Steam & Go -vaatehöyrystin, jota pääsi kokeilemaan ja nopeimmat bloggaajat ehtivät saamaan kokeiluun myös omat laitteet. Tämän käytöstä tulossa ihan oma postauksensa, kunhan vaan ehdin sitä testaamaan kotosalla.

Satu Tuomola oli esittelemässä vaatehöyrystintä, joten pitihän hänen kanssaan sitten napata kuva muistoksi.




Oli tosi kiva päivä ja päivän parasta antia on tietysti muiden bloggaajien tapaaminen. Nyt on  vaan aikamoinen väsy päällä, kun ei tässä iässä enää tuota turnauskestävyyttä oikein ole. Onneksi on tuollainen sateinen päivä ulkosalla, joten ei siinä mielessä harmita, että tämä päivä menee sisätiloissa. Tai ehkä pitäisi käydä tekemässä pieni happihyppely ulos, niin tästä vähän piristyisi.

Terkkuja kaikille muille bloggaajille. Oli kiva taas nähdä!


7 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kuvat! Olipa kivaa taas. Kiitos vielä kyydeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta seurasta. Kivaa oli taas kerran, vaikka tuo su menikin aivan harakoille toipuessa ;)

      Poista
  2. Oli tosi mukava päivä ja kiva tavata sinut. Kauniita kuvia ehdit ottaa päivästä, missasin itse makeat tarjoilut kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan kiva nähdä ihan livenä ja hyvä, että nappasit hihasta, kun en olisi varmaan tunnistanut :) Onneksi päätit lähteä myös iltajuhlaan. Me lähdettiin sitten vielä ravintola Teatterin vippiin ja su menikin sitten toipuessa. Ei vanha enää jaksa bilettää ;)

      Poista
  3. Oli niin ihanaa nähdä, tapaamisesta jäi niin hyvä mieli. Olet aivan mahtava tyyppi ja vielä himskatin hauska.

    Toivottavasti pian taas tavataan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oi kiitos <3 Oli tosiaan kiva taas törmätä ja hitsit, kun menit luovuttamaan tai no ehkä olisi ollut minunkin parempi lähteä kotiin eikä lähteä riekkumaan enää lisää. Su menikin sitten ihan toipuessa enkä saanut mitään aikaiseksi :( Mihis aikaan lähdit sieltä? Ei auttanut mun houkuttelut ;) Toivottavasti taas törmätään pian!

      Poista
  4. Olipas mukava nähdä pitkästä aikaa!! Ihanat tähtikorut sulla ;D

    Höyrystinpostausta odottelen malttamattomana. Pelastaa varmasti monta viime hetken asupaniikkia ja miten loistava se on varmaankin verhojen ym. silitykseen!

    VastaaPoista