maanantai 6. lokakuuta 2014

Uutuuksia Sisustus Fannystä

Postipoika toi viikonlopun iloksi mukavan paketin Sisustus Fannystä. Olo oli kuin lapsilla jouluaattona lahjoja avatessa. Iloisin mielin ihastelin näitä uusia ihanuuksia ja otin teillekin kuvia. Hih, ja arvatkaas mitä! Kaikissa tuotteissa on taas tähtiä. En minä niistä vaan pääse eroon. Tosin en ole kyllä pahemmin edes yrittänytkään :) 


Ihastuin näihin Gantin kylpytohveleihin heti ensisilmäyksellä. Aivan täydellisen väriset ja tähti kruunaa nämä pehmeät tohvelit. Otin nämä hetimiten käyttöön, kun vanhat tohvelit olivat jo aikansa eläneet ja eivät oikein tahtoneet enää pysyä kunnolla jalassakaan. Mies aina naureskeli, että mitä minä hiihdän niiden kanssa, kun meinasivat koko ajan jo tipahtaa, kun olivat venähtäneet. Tohveleita meikäläisellä kuluukin aikamoista tahtia, kun minulla on aina tohvelit jalassa kotosalla, kun on niin huono ääreisverenkierto, että jalat aina ihan jääkalikat. Eipä sellaista keliä ole vielä tullut vastaan, että olisin tohveleista luopunut. Kesät talvet aina ne jalassa.


Syksyn tullen onkin sitten kiva laittaa nuo pehmeät Gantin tohvelit jalkaan, käpertyä tähän suloisen vaaleanpunaiseen Ib Laursenin tähtipeittoon ja katsella takkatulta. Torkkupeitto käy myös hyvin vaikka lastenhuoneen sängynpeittona, mutta ainakin vielä ilahduttaa meitä nyt olohuoneessa. Sopii ihan kivasti tuon Green Gaten tyynyn seuraksi.



Green Gaten syksyn uutuuksista meille tuli tämä Silver 1 star lattemuki sekä samaisen sarjan lautanen. Hopeinen pinta kiiltää ja peilaa ihanasti. Oli jopa vaikea saada niistä kunnon kuvaa teille, kun aina heijastui ylimääräisiä kuvia pinnasta ja välillä oma pärstäkin, mutta viimein onnistuin saamaan sellaisia kuviakin niistä, että ei hirveästi näy muuta ylimääräistä. Tästä tähtimukista tuli heti lempiteemukini vihreälle teelle. Tuotteet ovat muuten astianpesukoneen kestäviä.



Sisustus Fannyltä löytyy nettikaupan lisäksi kivijalkamyymälä Lahden keskustasta kauppatorin varrelta osoitteesta Vapaudenkatu 8. Täytyykin muistaa piipahtaa siellä seuraavan kerran kun poikkeaa Lahden suunnalla. Nettikaupan perusteella aivan ihania tuotteita valikoimassa ja lempimerkkejäni kuten mm. Gant Homea, GreenGatea ja Mailegia. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

4 kommenttia:

  1. Ihanat noi silvermukit ja hauskaa kun voi peilata itseään samalla kun juo aamukahvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo pitää varmaan ruveta kampaamaan tukkakin ennen aamuteetä, kun muuten voi pelästyä omaa peilikuvaansa mukista ;)

      Poista
  2. Ihania! Vielä kelpaisi pieni alekoodi ja voisin joululahjat tilailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin laittaa vähän vinkkiä tuonne päin, että josko sieltä vaikka ennen joulua tulisi jotain alekoodia :)

      Poista