torstai 29. toukokuuta 2014

Angry Birds -synttärit

Pikkumiehen tai pitäisiköhän sanoa jo meidän ison herran 6 -vuotissynttäreitä juhlittiin onnistuneesti viime viikonloppuna. Teemana oli tänä vuonna Angry Birds, vaikka itse en niin siitä välitä, mutta oli Tiimarin loppuunmyynnissä sopivasti servettejä, kertislautasia, ja goodie bagejä mukavassa alennuksessa, niin teema oli sitten valittu ja pikkumieskään ei sitä vastustellut.  

Tässä postauksessa kuvia mitä meidän Andry Birds -synttäreihin kuului.


Nämä cup cake wrapit tulostin netistä paksummalle paperille ja lisäsin niihin tuon Angry Birds -teemaisen kuvan, joka on myös noissa toppereissa, jotka liimasin cocktailtikkuun. Muffinssiksi leivoin ihan perusmuffinsseja höystettynä mantelirouheella ja päälle pursottelin mansikanmakuista kuorrutetta, joka oli tehty voista, mansikanmakuisesta tomusokerista sekä tuorejuustosta.



Näihin lasipulloihin käytin hyväkseni tuota samaa kuvakatrasta, joka oli noissa cup cakeissa ja toppereissa. Pilleihin printtasin kanssa omat liput, jotka kietaisin liimalla pillin ympärille.





Löysin kirpparilta juuri sopivasti synttäreitä ajatellen tämän kolmikerrostarjottimen. Sai kätevästi shipsit, popparit ja karkit pöydälle tarjolle ilman, että veivät hirmuisesti tilaa. 


Tein cup cake wrapeista vielä näitä Angry Birds -kuvilla varustettuja popparikippoja. Nämäkin printtasin vähän paksummalle paperille ja lisäsin tuon teemaan sopivan kuvan, liimasin kupeiksi ja sisälle laitoin liimalla kiinni muffinssivuoan, jotta popparit pysyvätkin näissä.


Aikomuksena oli tehdä Angry Birds -pipareita, mutta aika vähän loppui kesken ja kun tuo meidän vauvan yösyöttäminen vie aika paljon mehuja, joten ei ollut sitten energiaa ruveta niitä tekemään, vaan tyydyin näihin valmiisiin Angry Birds -kekseihin.


Ruokailutilan pöydän päälle väsäsin nämä viirinauhat ilmapallojen kera.


Kakuksi leivoin aika perinteisen kermakakun. Värjäsin pursotettavan kerman ja sininen siitä piti tulla, mutta jotenkin tuosta kyseisestä pastaväristä tulee aina tällainen vihreä. Sankarin nimen ja kukat väsäsin sokerimassasta ja koristelin hopeakuulilla. Kynttilät sentään olivat Angry Birdsejä, jotka melkein tosin paloivat ennen kuin edes niitä suurinpiirtein ehti kaikkia sytyttämään. Eivät olleet kyllä kovinkaan laadukkaita, mutta mistäs noista tietää ennen kokeilua.


Sitten vähän synttärilookia. Itse sankarilla oli Ralph Laurenin pikee ja shortsit ja pikkuneidillä oli tämä prinsessamekko, joka tosin piti loppuillasta vaihtaa vähän enemmän ulkoilua kestävään mekkoon, kun lapset kirmaisivat pihalle puuhastelemaan lapsivieraiden kanssa.



Meidän vauvelinkin täytti jo kolme kuukautta ja oli ihanana hymynä. Hänelle löytyi sankarin vanha Ralph Laurenin potkupuku, joka oli oikein passeli hellepäivään. Olin säästänyt joitakin vanhoja vauvanvaatteita ja tämä puku oli yksi niistä.


Synttäripäivää seurasi sitten tarhakaverisynttärit. Onginnassa he saivat kotiinviemisiksi tämän goodie bagin, joka sisälsi karkkia ja Angry Birds -saippuakuplapurkin. Huh, onhan tuo aikamoista hulinaa kun kymmenen lasta täällä kotona mellastaa. Ensi kerraksi mietittiin jo Hop Loppia, kun meinasi osa kodin tavaroista mennä rikki kaikessa hulinassa, kun pojat intoutuivat miekkailemaan oikein kunnolla.




Itse synttärisankarikin oli oikein tyytyväinen juhliinsa ja äippä sai kiitosta koristeluista. Seuraavaksi meillä juhlitaankin sitten Helinä Keiju synttäreitä. Onneksi kuitenkin vasta kesän jälkeen :)

16 kommenttia:

  1. Paljon onnea 6-vuotiaalle ♡
    Tosi kivalta näyttää Angry Birds juhlat. Olet ollut tosi ahkera!
    Minä olen siirtänyt poikien synttärit pois meidän kodista jo kauan sitten :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset onnitteluista <3 Jotenkin noilla pojilla sitä vauhtia tuntuu aina olevan enemmän kuin tytöillä :)

      Poista
  2. Moikka! Vitsit kun saisi itse joskus aikaan kaikkea noita kivoja koristejuttuja :-) Pitäis varmaan nyt tehdä jo valmiiksi, kun kuukauden päästä olis synttärit. Ja sitten Suomeen mukaan kans jotain… Onnea sinne Robinille ja vauva niin söpis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Juu kannattaa tosiaan aloittaa ajoissa valmistelut, kun lopussa kuitenkin aina tulee jotain muuta tekemistä. Siellä Jenkeissä on muuten niitä ihania party shoppeja, josta saa kaikkea kivaa juhlahärpäkettä ja hinnatkin ovat vain n. kolmasosa Suomen hinnoista. Vitsit kun taas pääsiskin sinne shoppailemaan :)

      Poista
  3. Heips! Ihanat änkkäri-synttärit. Ehkäpä tuo 6v. ikä on myös sellainen, että helposti lähtee vierailla riehunnaksi... ?? Meidän pojan 7v.synttärit sujuivat erittäin siivosti tänä vuonna, teemana oli Beybladet, tosin aika tiiviisti oli myös ohjelmaa ladattu juhliin... http://sadunhohteinen.blogspot.fi/2014/05/7-vuotiaan-beyblade-kaverisynttarit.html
    Mutta NYT voit huokaista, juhlat on juhlittu!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Juu jotenkin pojilla näyttää tuo helposti karkaavan riehunnaksi ja sitten kun vielä löytyi meidän pikkumiehen leikkimiekkoja, joten olihan poikien sitten pakko lähteä miekkailemaan oikein porukalla. Siinä olikin sitten jo tavarat vaarassa :) Olisi varmaan pitänyt tosiaan keksiä vähän enemmän ohjelmaa, niin ehkä tuolta riehunnalta olisi vähän vältytty.

      Poista
  4. Tosi kivan näköiset juhlat ja hienot koristelut! Onnea sankarille :)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut päivän sankarille! Ihanat kemut ollut teillä! :)

    VastaaPoista
  6. Komea synttärikakku, ihana pieni vauva-juhlijakin mukana.
    Mistä nuo tytön kuvissa näkyvät mekot on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo mekot on ostettu Jenkeistä viime reissultamme. Minulla on paha tapa ostella aina noita mekkoja kaappiin tulevaa varten ja kun tuolla Jenkeissä nuo maksavat vain noin kolmasosan Suomen hinnoista, niin siellä vähän ostokset karkaavat aina käsistä :)

      Poista
  7. Harmi, että synttärit menivät mellastamiseksi. Tuollainen hulina on ikävää. Silloin kannattaa järjestää mahdollisimman paljon ohjelmaa tai juuri järjestää juhlat jossakin muussa paikassa kuin kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Olisi pitänyt olla varmaan enemmän ohjattua ohjelmaa, niin olisi ehkä vältytty vähän riehumiselta. Toisaalta pojat ovat aina poikia ja meno sen mukaista tuon ikäisillä. Ensi vuodeksi täytyy kyllä tosissaan ruveta miettimään jotain muuta paikkaa tai keksiä enemmän ohjelmaa kotiin.

      Poista
  8. Huh, aina näitä samoja juttuja kaikilla, kuten viirisysteemit, cup caket, juomapulloratkaisut... Ainutlaatuisen ja uniikin suunnittelun ja toteutuksen kannalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukin tekee tavallaan. Itse kun satun pitämään noista viireistä ja cup caket ovat suurta herkkuani, niin mielelläni teen niitä. Lisäksi itse sankari tykkäsi synttäreistään, joten sehän on parasta :)

      Poista