lauantai 13. huhtikuuta 2013

Michael Korsia ja muuta Hullareilta

Eihän sitä voinut taaskaan Hulluilta Päiviltä välttyä, vaan piti rynnätä jo heti keskiviikkoaamuna ostoksille. Varsinainen täsmäisku tulikin tehtyä, kun klo 8.30 alkoi jo seminaari. Onneksi se sattui olemaan lähinurkilla, joten ehdin sinnekin vielä ajoissa.


Nämä Michael Korsin kengät kävin hakemassa heti keskiviikkoaamuna. Olipas aikamoinen kuhina näiden ympärillä ja taisivat olla n. 10 min loppu. Itse otin kotiin sovitukseen muutamat parit, kun en ehtinyt siellä paljon sovittelemaan. Nyt tosin vähän tuntuu siltä, että nämä taitavat mennä palautukseen kun koko 36,5 on vähän nafti ja 37 koko taas ei pysy jalassa, vaikka laittaisi pohjallisen. Harmi, kun ovat niin nätit kuitenkin.


Torstaiaamuna kävin sitten hakemassa nämä Ted Bakerin korut. Rusettikaulaketju ja samaa sarjaan kuuluvat korvakorut. Vaaleanpunaista tietysti ;)


Samalla kun hain nuo Ted Bakerin korut, niin huomasin tämän Michael Korsin kellon ja sekin päätyi sitten ostoskoriin. Tosin mitään hirvittävää tarvetta tähän ei kyllä olisi ollut, kun juuri sain joululahjaksi Bossin kellon.


Torstaina tulivat myyntiin myös nämä 50-luvun kuoseilla koristellut Muumitavarat. Olihan sitä napattava tämä keittiöpyyhe mukaan, vaikka ihan rehellisyyden nimissä, ei tuo kuosi mikään hirvittävän kaunis ole ja kyllä Green Gaten pyyhkeet kyllä voittaisivat tuon :)


Keskiviikkona nappasin mukaan vielä nämä Clarksin balleriinat. Nämä ovat kyllä niin ihanan pehmeät jalkaan, vaikka ovatkin ehkä hieman mammamaiset :)


Eilen aamuna kävin vielä hakemassa näitä Muumilusikoita. Meillähän on Muumimania päällä, joten oli nämäkin pakko käydä kotiuttamassa.



Kameravarustustakin tuli vähän kartutettua tällä 50 mm objektiivilla.


Näiden lisäksi lapset saivat ison läjän uusia DVD-elokuvia. Barbieta kotiuti aikamoinen kasa, kun molemmat lapsukaiset tykkäävät katsoa niitä sukupuolesta riippumatta. Lisäksi muutama paita, sukkia, aurinkorasvaa ja ym. perustavaraa tuli samalla hankittua. Mitäs löytöjä te olette tehneet Hullareilta vai kiersittekö koko paikan kaukaa? Mites muuten tuo nettiostaminen sujui tällä kertaa. Pysyikö toiminnassa vai kaatuiko, kuten viimeksi taisi käydä?

5 kommenttia:

  1. Mahtavia hankintoja, olisin kelpuuttanut noista kaikki myös itsellenikin, jännät nuo MK:n baltsujen koot, ei meinaa oikein sopivaa löytää, 9 on itselleni mielettömän suuri, ihan kuin se olisi kokoa 41 ja 8 on sitten aika nafti, mutta liian suuri ei pysy edes jalassa ja eri malleissakin koot vaihtelee todella paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi MK:n baltsut tuituivat olevan vähän ongelmallisia kokonsa suhteen. Joku mainitsi, että jopa sama koko voi vaihdella eri parien suhteen eli sai olla tarkkana niiden kanssa. Mulla tosin taitaa ne kyllä nyt vaan mennä palautukseen, kun eivät oikein sovi kokonsa suhteen, vaikka olisivat kyllä niin ihanat.

      Poista
  2. Koetin ostaa netistä noi MK ballerinat mutta olivat loppuneet. Toi Korsin kello on ihana, samoin kuin Muumi aterimet :) Hienoja löytöjä olet kyllä tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan harmi, että ehtivät loppua. Minullakin tosiaan ne menevät varmaan palautukseen, kun eivät oikein sopineet kokonsa suhteen. Jännästi oli 36,5 naftisti liian pieni ja sitten 37 tippui jalasta vaikka kuinka laittoi pohjallisen :( Olisi pitänyt sovittaa siellä kaupassa paremmin, mutta kun ei ollut aikaa, vaan piti rynnätä seminaariin :(

      Poista
  3. Ihania hankintoja! upeat noi baltsut ja osaan kuvitella millanen kuhina noiden ympärillä kävi. Aika tuuri kävi, että sait napattua mukaan :) Kello on kans upea! mä haluaisin itsekkin tuollasen hieman "massiivisemman" kellon. Tällä hetkellä kuljeskelen korukellon kanssa.

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista