maanantai 16. huhtikuuta 2012

Virkattuja lakkeja


Huhuu, sanoo meidän pikkuneiti. Pipa´s Kidsistä kotiutui tämä syötävän söpö virkattu pöllöhattu ja tietysti vaaleanpunaisena.


Hattu on käsin virkattu ja 100 % puuvillaa eli tosi kiva pitää kesälläkin kylmemmällä ilmalla. Tämän postauksen lopussa myös -25 % alekoodi Pipa´s Kidsille. Hatun normaalihinta on 24,90 € ja nyt alekoodilla 18,70 €.


Jollet ole vielä käynyt tutustumassa Pipa´s Kidsin valikoimaan, niin sinne pääset tästä. Valikoimassa kaikkea pientä kivaa lapsille. Nuo tyllihameet on kanssa niin ihania, mutta vielä en ole sellaista raskinut hankkia.

Virkattu hattu, Nalle kukalla, beigeVirkattu hattu, Lintu, vaalea turkoosi

Tässä pieni otos virkattujen lakkien valikoimasta. Aikaste söpöjä. Itse otin hatuksi yhtä kokoa normaalia isomman ja ei mielestäni ollut yhtään liian iso.

Virkattu hattu, Lintu, vaalea turkoosi


Virkattu pöllöhattu, Turkoosi/Tummanruskea

Virkattu apinahattu, Vaaleanpunainen

Pipa´s Kids haluaa tarjota lukijoilleni tilauksista -25 % alennuksen. Alennuksen saat koodilla kristalli. Koodi on voimassa 16.4 - 22.4 eli koko tämän viikon. Tarjous koskee kaikkia varastossa olevia tuotteita (alen saa tuotteista, ei postikuluista)

Virkattu hattu, Lintu, vaalea turkoosi

Virkattu pöllöhattu, valkoinen


6 kommenttia:

  1. Nuo ovat niin suloisia! Tilasin jo tyttärelleni uuden hiiri pipon pari viikkoa sitten :-) Nyt pohdin, että pitäisikö käyttää tämä alennuskoodi tuollaiseen ihanaan tyllihameeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ne tyllihameet on kyllä niin ihania. Tekisi itsekin kyllä mieli tilata sellainen :)

      Poista
  2. Kiitos alekoodista! Meille lähti myös pari hattua tilaukseen :) Löysin tänään blogisi vinkin kautta... ja lukijaksi jään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva, että klikkauduit lukijakseni. Oikein lämpimästi tervetuloa :) Hyvä, että alekoodille oli käyttöä!

      Poista